Tyger, gardiner och sömnad

inredningtest

Allt är möjligt

Efter mer än 50 år i branschen kan vi med visst fog säga att vi kan gardiner. Hos oss får du kunnig rådgivning i butiken – eller hemma hos dig. Med moderna maskiner och noggranna montörer lämnas inget åt slumpen, och våra upphängningssystem gör att nästan inget blir omöjligt vare sig du efterfrågar form eller funktion. Vi arbetar med allt från klassiska uppsättningar till de senaste funktionella lösningarna på marknaden. Vill du få hjälp att sy överkast, plädar och kuddar eller kanske byta tyg på soffan? Då löser vi självklart det också.

Solavskärmning

Det är en fin balansgång mellan för lite solljus och när det är så mycket ljusinsläpp, att det upplevs irriterande. Vi har ett brett sortiment av olika typer av solavskärmning i butiken. En bra lösning som ger dig möjligheten att själv kunna välja hur mycket solen ska skina.

Klassiska Uppsättningar

Vissa Byggnader kräver en viss typ av gardiner. Med lång erfarenhet och stort kunnande i branschen kan vi erbjuda klassiska uppsättningar. Så som draperingar, lambriquiner, kornischer och sydda veck. Hantverk och gardinkonst när den är som bäst.

Våra leverantörer

William Yeoward, Zoffany, Ralph Lauren Home, Morris & CO, Romo, Sandberg, Harlequin, JAB Anstoetz, Kirsch, Lindhs, Mark Alexander, Sanderson, Missoni Home, VillaNova, Designers Guild och Casamance.will-tyg zoff-tyg ralph-tyg morris-tyg romo-tyg sand-tyg harle-tyg jab-tyg kirsch-tyg lindhs-tyg mark-tyg sanderson-tyg miss-tyg villa-tyg design-tyg casa-tygastrid-goastrid-goastrid-goastrid-go

Södra Strandgatan 13
553 20 Jönköping
036-12 26 70

Måndag-Fredag 11-18
Lördagar 11-15
Söndagar stängt

gilla
gilla


    Din epost (obligatorisk)

    Antispam-fråga (obligatorisk)