Inredning

inredningtest

Från gardinateljé till komplett inredningsbutik

Över åren har vår lilla gardinateljé vuxit till att bli även en komplett inredningsbutik. Vi har gjort ett noggrant urval och samlat alla de bästa leverantörerna inom möbler, bädd, bad, textil, plädar, kuddar och porslin samt andra accessoarer.
Vi håller alltid våra ögon öppna, för att hitta de senaste trenderna inom inredning, såväl som de välbekanta klassikerna.

Homestyling

En av våra inredningstjänster är Homestyling – både inför försäljning eller om du vill ge ditt hem ett lyft. Med färg, textil och passande inredning skapar vi ljus, rymd och karaktär. Läs mer om vad vi kan göra för dig här.

Möbler och mattor

Kanske behöver du en ellipsformad matta eller en soffa som är 6 meter lång. Vi kan erbjuda både möbler och mattor efter dina specifika önskemål. Mått, färg och modeller kan variera i oändlighet.

Väskor

Vi gillar att jobba med lokala förmågor, och en av dem är Ann-Louise Andrén, grundare av företaget Ceannis. Ceannis Living Accessories startade i Sverige för 10 år sedan, och utgår från idén att designa och tillverka vackra och funktionella väskor och accessoarer med hög kvalité och en hög trendgrad.


logo21 logo31 logo4broste-inred art-inredoc-inred watt-inred ww-inred logo-lex edblad-inred saponi-inredsaponi-inredsaponi-inredsaponi-inredsaponi-inredsaponi-inredsaponi-inredsaponi-inred


Södra Strandgatan 13
553 20 Jönköping
036-12 26 70

Måndag-Fredag 11-18
Lördagar 11-15
Söndagar stängt

gilla
gilla


    Din epost (obligatorisk)

    Antispam-fråga (obligatorisk)