Gardiner till företag

inredningtest

Textil i arbetsmiljön

Textil inredning har stor betydelse för hur ljuset och ljudet upplevs i olika lokaler. Vi har tidigare gjort inredningsuppdrag hos både små och stora företag runt om i Sverige och vi ser att behoven varierar mycket.
Vad behöver just du och ditt företag hjälp med? Vi ser gärna över hur textilier kan hjälpa till att skapa en bättre arbetsmiljö hos dig.

Boka oss för en kostnadsfri rådgivning. 036- 12 26 70

info@gardinolsson.se

Vi hjälper dig!

Rådgivning: Vi kommer till er för ett första besök. Vilka är ni, vad vill ni ha hjälp med och hur stora är behoven? Utifrån det kommer vi sedan med förslag och idéer. Vid större jobb sammanfattas detta i ett dokument som vi sedan gemensamt kan jobba utifrån.
Måttagning: Självklart genomför vi måttagning på plats för att minska risken för onödiga fel.
Sömnad- Vi kan gardiner! allt från traditionella upphängningar till det senaste på marknaden. All sömnad sker i vår egen sömnadsateljé. På så sett kan vi garantera hög kvalité och professionellt hantverk.
Solavskärmning: Vi har ett brett sortiment som innefattar det mesta och det bästa.
Montering: Med noggranna montörer lämnad inget åt slumpen. Vi har rätt man på rätt plats.
Styling: Vi vill såklart bidra till en trivsam miljö för er att arbeta i. Kanske skulle det behövas mer än bara gardiner, vi samarbetar med inredare och har kontakter för att kunna sätta ihop en heltäckande profilering av ert företag.

Priser enligt offert

Södra Strandgatan 13
553 20 Jönköping
036-12 26 70

Måndag-Fredag 11-18
Lördagar 11-15
Söndagar stängt

gilla
gilla


    Din epost (obligatorisk)

    Antispam-fråga (obligatorisk)